Huoneet

Boutique X -hotellin viihtyisissä huoneissa pääset osaksi kokemusta modernista ja laadukkaasta hotelliasumisesta. Jokaisessa huoneessa on yksilöllinen ja inspiroiva sisustus sekä viehättäviä yksityiskohtia.

Unen laatu on lomallasi ensiarvoisen tärkeää. Hyvän unenlaadun Boutique X – hotellissa takaa huippulaadukkaat Pikolin-patjat, kevyet ja hengittävät peitot sekä monipuolinen tyynyvalikoima. 

Olet meille erityinen, siksi olemme luoneet huoneisiimme sinua varten palvelukulttuurin, josta voit nauttia täysin veloituksetta. Kaikkiin huoneisiin tarjoamme päivittäisen siivouksen ja huoneissa on tarjolla veloituksetta tuoreita hedelmiä, laadukasta vettä, pientä naposteltavaa sekä Nespresso -kahvielämys.

Jokaisessa huoneessa on oma parveke, ilmastointi ja lämmitys, ilmainen ja nopea Wi-Fi-yhteys, taulutelevisio, minibaari, tallelokero sekä pimennysverhot. Osassa huoneista on keittiö. Kylpyhuoneissa käytössäsi on laadukkaat pyyhkeet, ammattilaistasoiset hiusten- ja vartalonhoitotuotteet sekä termostaattinen suihku. Vauvan matkasängyn saat huoneeseesi veloituksetta. 

Nyt on aika unohtaa avainkortit sekä jonot sisäänkirjautumisessa, sillä Boutique X – hotellissa käytössäsi on PIN -koodilla toimiva erittäin helppokäyttöinen lukitusjärjestelmä. Saat koodin käyttöösi saapumispäivänä sekä tekstiviestillä että sähköpostilla.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

VARAUSEHDOT

Peruutukset

Maksua ei peritä, jos peruutus tehdään 48 tuntia ennen hotelliin saapumispäivää. Mikäli varaus peruutetaan tämän jälkeen, peritään yhden yön maksu. Jos peruutusta ei tehdä, veloitamme koko varauksen hinnan.

Ennakkomaksut

Sinun ei tarvitse maksaa mitään ennakkoon. Halutessasi voit maksaa vierailusi hotellilla.

Sisäänkirjautuminen

Sisäänkirjautuminen klo 16 ja uloskirjautuminen klo 12.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita valittuihin huoneisiin hintaan 10€/lemmikki/yö, joka maksetaan hotellilla. Pyydämme ilmoittamaan lemmikistä etukäteen.