Huoneet

Boutique X -hotellin viihtyisissä huoneissa pääset osaksi kokemusta modernista ja laadukkaasta hotelliasumisesta. Jokaisessa huoneessa on yksilöllinen ja inspiroiva sisustus ja viehättäviä yksityiskohtia.

Boutique X – hotellissa nukut hyvin. Unen laatu on lomallasi ensiarvoisen tärkeää ja huippulaadukkaat Pikolin-patjat, kevyet ja hengittävät peitot sekä monipuolinen tyynyvalikoima varmistavan laadukkaan unen erilaisille nukkujille. 

Olet meille erityinen ja siksi olemme luoneet huoneisiimme sinua varten palvelukulttuurin, josta voit nauttia täysin veloituksetta. Kaikkiin huoneisiin tarjoamme päivittäisen siivouksen ja huoneissa on tarjolla veloituksetta tuoreita hedelmiä, laadukasta vettä.

Jokaisessa huoneessa on oma parveke, ilmastointi ja lämmitys, ilmainen ja nopea Wi-Fi-yhteys, taulutelevisio, minibaari, tallelokero sekä pimennysverhot. Osassa huoneista on keittiöt. Kylpyhuoneissa käytössäsi on laadukkaat pyyhkeet, kampaamotasoiset peseytymistuotteet sekä termostaattinen suihku. Vauvan matkasängyn saat huoneeseesi veloituksetta. 

Nyt on aika unohtaa avainkortit sekä jonot sisäänkirjautumisessa, sillä Boutique X – hotellissa käytössäsi on PIN -koodilla toimiva erittäin helppokäyttöinen lukitusjärjestelmä. Saat koodin käyttöösi saapumispäivänä sekä tekstiviestillä että sähköpostilla.

Hotellissa on huoneita myös liikuntarajoitteisille henkilöille. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

VARAUSEHDOT

Peruutukset

Maksua ei peritä, jos peruutus tehdään 72 tuntia ennen hotelliin saapumispäivää. Mikäli varaus peruutetaan tämän jälkeen, peritään yhden yön maksu. Jos peruutusta ei tehdä, veloitamme koko varauksen hinnan.

Ennakkomaksut

Sinun ei tarvitse maksaa mitään ennakkoon. Halutessasi voit maksaa vierailusi hotellilla.

Sisäänkirjautuminen

Sisäänkirjautuminen klo 16 ja uloskirjautuminen klo 12.