SIJAINTI

Boutique X Pueblo –hotelli sijaitsee Benalmádena Pueblon sydämessä, 450 metrin päässä Plaza de Espanasta.

Lähimmät pysäköintipaikat sijaitsevat noin sadan metrin päästä Boutique X Peublosta, feria alueella. Lyhyt aikaiseen pysäköintiin paikkoja löytyy Calle Lirio kadun varrelta. Aivan Boutique X Pueblon vieressä on bussipysäkki, josta on yhteydet esimerkiksi Benalmadenan keskustaan, Mijasin kylään sekä lähimmälle juna-asemalle nimeltä Arroyo de la Miel, joka sijaitsee noin 4,5 km etäisyydellä.

Benalmadena Puerto Marina on 8 km: n päässä ja Tivoli World vain 4,2 km: n päässä majoituspaikasta. ​Malagan suurkaupunki ja sen kansainvälinen lentokenttä sijaitsevat vain reilun 20 km päässä ​Benalmádenan Boutique X Pueblosta.

BENALMADENA PUEBLO

Benalmádena Pueblo on kaunis kylä kalkittuine valkoisine taloineen ja kapeine mukulakivikatuineen, joita koristavat kauniit, värikkäät kukat. Appelsiinipuiden ympäröimänä löytdät monia viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Benalmádena Pueblo ja sen läheisyys tarjoaa monia mielenkiintoisia kohteita, kuten Plaza de Espana ja Santo Domingon kirkko Pueblon kylässä sekä lyhyen matkan päässä Pueblosta Tivoli, perhospuisto sekä monia muita vierailemisen arvoisia paikkoja.