SIJAINTI

Boutique X sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan ytimessä, Plaza de España -puiston laidalla kaupungintalon vieressä. Puistossa on viihtyisä kahvila-ravintola sekä lasten leikkipuisto. Hotellin lähettyvillä sijaitsee myös eläinpuisto Bioparc, vesipuisto AquaMijas, lasten huvipuisto SouldPark, Castillo De Sohail –linna sekä suuri kauppakeskus Miramar, jossa on yli 160 liikettä, ravintoloita, terassibaari, kartingrata, elokuvateatteri sekä lasten leikkipaikka. Merenrantaan on matkaa alle 300 metriä.

Fuengirolan päärautatieasema sekä bussiasema ovat molemmat vain muutaman sadan metrin päässä hotellista, ja myös suoraan hotellin edustalla on bussipysäkki.

Hotellin vieressä on parkkihalli, jonne saat autosi helposti parkkiin. Pysäköinti hallissa maksaa 15€/päivä.

FUENGIROLA

Fuengirola sopii niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin koko perheen lomakohteeksi, sillä Fuengirolasta ja sen lähiseuduilta löytyy jokaiselle jotakin. Aurinkolomaa etsiville löytyy kauniita ja puhtaita rantoja, jotka jatkuvat silmänkantamattomiin, mutta Fuengirolan rannat tarjoavat myös lukuisia muita harrastemahdollisuuksia: eri vesiurheilulajit sukelluksesta, vesihiihdosta, suppauksesta riippuliitoon ja surfaukseen. Lapsiperheille Fuengirola tarjoaa myös monenlaista puuhaa; vesi-, eläin-, huvi- ja leikkipuistot takaavat, ettei aika käy pitkäksi perheen pienimmillekään! Kulttuurista kiinnostuneille Fuengirola tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia kohteita ja vaeltajia kutsuvat lähiseudun lukuisat vaelluspolut Mijasin kylään ja siitä ylöspäin Calamorro-vuoren huippuja kohti.  

Malagan suurkaupunki ja sen kansainvälinen lentokenttä sijaitsevat vain noin 25 km päässä, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet Fuengirolasta molempiin suuntiin.