OIKEUS SAAPUA MAAHAN
Huomioithan, että viranomaiset ovat asettaneet kevään 2020 aikana erilaisia maahantulorajoitteita. Matkailijoilta voidaan esimerkiksi mitata lämpö lentokenttävirkailijan toimesta. Tarkistathan, että sinulla on osoittaa tarvittavat asiakirjat virkailijalle, kun saavut maahan. Matkanjärjestäjänä meillä ei ole mahdollisuutta huolehtia ongelmista, jotka matkustajalle aiheutuu maahantuloa koskien.

Voit tutustua tiedotteisiin ja ohjeisiin mm. seuraavista linkeistä:

https://wwwssl.aena.es/csee/Satellite/LandingPage/es/LandingPage_FA/1445453931407
https://www.raja.fi/ajankohtaista/ohjeet_rajanylitykseen

MATKAN JÄRJESTÄJÄ
Matkan järjestäjä: BoutiqueX – IHP Invest In Spain S.L.
Yhtiöllä on oikeus toimia matkan järjestäjänä.

SAATAVUUS
Matkustuspaikkoja on rajoitetusti ja paikkatilanne saattaa muuttua. Järjestelmä esittää edullisimman hinnan pyydetylle reitille, päivämäärälle ja matkustajamäärälle.

LENNON PERUUNTUMINEN TAI LENTOPÄIVÄN MUUTTUMINEN
Lentoa ja sen päivää voidaan siirtää tai lento voidaan kokonaan peruuttaa, viranomaisten muuttaessa matkustussääntöjä tai mikäli lennolle ei ole riittävästi kysyntää. Mikäli lento joudutaan perumaan, rahat palautuu takaisin asiakkaan luottokortille. Luottokortilta veloituksia tekevän yhtiön ilmoittama rahojen palautusaika on 4-5 pv.

VAHVISTETTU VARAUS
Hinta on vahvistettu ja paikat on varattu vasta kun varaus on tehty loppuun ja asiakas on saanut varaustunnuksen.

Asiakkaalla on velvollisuus antaa voimassaolevat luottokorttitiedot ja pitää huoli siitä, että veloitettavalla kortilla on riittävästi luottoa. Muutoin varaus peruuntuu automaattisesti.

LENTOLIPUN VOIMASSAOLO
Lentolippu on henkilökohtainen, ja sen voi käyttää vain lipussa nimetty henkilö. Jos asiakas jättää lennon käyttämättä, rahoja ei palauteta asiakkaalle.

SÄÄNNÖT
Lennolla noudatetaan liikennöivän lentoyhtiön omia sääntöjä. Tämä koskee mm. erilaisia lisäpalveluja, erikoispalveluja ja lähtöselvitykseen liittyviä sääntöjä.

VIRANOMAISTEN OIKEUS KATSOA VARAUSTIETOJA
Useiden maiden viranomaisilla, mukaan lukien kaikki EU-maat, Australia, Kanada ja Yhdysvallat, on lainmukainen oikeus päästä katsomaan kyseiseen maahan tai maan kautta suuntautuvien lentovarausten tietoja.

Viranomaiset käyttävät varauksista saamaansa tietoa terrorismin ja muiden vakavien rikosten ehkäisyyn. Finnair luovuttaa varaustietoja ainoastaan sellaisten maiden viranomaisille, joilla on lakisääteinen oikeus saada näitä tietoja ja ainoastaan silloin kun kyseinen maa sisältyy reititykseen.

LUE MYÖS
Finnairin yleiset kuljetusehdot
Käyttöehdot